Obec Zádveřice-Raková

Pátek, 26. 04. 2019

Úřední deska (201)

Úřední deska obce Zádveřice-Raková.

Vydáno: pondělí 23.01.2017, 05:04 SEČ (04:04 UTC) Pro území: Zlínský kraj    SMOGOVÁ SITUACE vyhlášená z důvodů vysokých koncentrací suspendovaných částic PM10 byla ODVOLÁNA pro území uvedené v záhlaví. Smogová…
pondělí, 23 leden 2017 09:01
Vyvěšeno: 20.1.2017 Sejmuto: 23.2.2017
pátek, 20 leden 2017 09:22
Vydáno: středa 11.01.2017, 14:24 SEČ (13:24 UTC) Pro území: Zlínský kraj. SMOGOVÁ SITUACE vyhlášená z důvodů vysokých koncentrací suspendovaných částic PM10 byla ODVOLÁNA pro území uvedené v záhlaví. Smogová situace…
středa, 11 leden 2017 14:59
Vydáno: úterý 10.01.2017, 10:26 SEČ (09:26 UTC) Pro území: Zlínský kraj    Pro území uvedené v záhlaví RUŠÍME REGULACI, která byla vyhlášena z důvodu vysokých koncentrací suspendovaných částic PM10. Regulace…
úterý, 10 leden 2017 11:01
Vydáno: pondělí 09.01.2017, 10:10 SEČ (09:10 UTC) Pro území: Zlínský kraj    Pro území uvedené v záhlaví VYHLAŠUJEME REGULACI z důvodů vysokých koncentrací suspendovaných částic PM10. Regulace vstoupila v platnost…
pondělí, 09 leden 2017 11:02
 z důvodu VYSOKÝCH KONCENTRACÍ ČÁSTIC PM10   Vydáno: pondělí 09.01.2017, 01:40 SEČ (00:40 UTC) Pro území: Zlínský kraj    Pro území uvedené v záhlaví VYHLAŠUJEME SMOGOVOU SITUACI z důvodu vysokých…
pondělí, 09 leden 2017 09:37
Vyvěšeno: 15.12.2016 sejmuto: 30.12.2016
čtvrtek, 15 prosinec 2016 14:50
Vyvěšeno: 9.12.2016 sejmuto: 28.12.2016
pátek, 09 prosinec 2016 10:54
Vyěšeno: 9.12.2016 Sejmuto: 27.12.2016
pátek, 09 prosinec 2016 10:29
Vyvěšeno: 9.12.2016 Sejmuto: 27.12.2016
pátek, 09 prosinec 2016 10:18