Obec Zádveřice-Raková

Čtvrtek, 22. 08. 2019

Úřední deska (220)

Úřední deska obce Zádveřice-Raková.

Vydáno: pondělí 13.02.2017, 21:28 SEČ (20:28 UTC) Pro území: Zlínský kraj Pro území uvedené v záhlaví VYHLAŠUJEME REGULACI z důvodů vysokých koncentrací suspendovaných částic PM10. Regulace vstoupila v platnost s…
úterý, 14 únor 2017 08:21
Vyvěšeno : 13.2.2017
pondělí, 13 únor 2017 11:25
Návrh rozpočtu DSO Mikroregion Vizovicko na rok 2017.   Vyvěšeno:   13. 2. 2017 Sňato:           2. 3. 2017
pondělí, 13 únor 2017 08:59
Návrh rozpočtu na rok 2017. Vyvěšeno:  6. 2. 2017  
pondělí, 06 únor 2017 23:06
Vydáno: pátek 03.02.2017, 13:39 SEČ (12:39 UTC) Pro území: Zlínský kraj   SMOGOVÁ SITUACE vyhlášená z důvodů vysokých koncentrací suspendovaných částic PM10 byla ODVOLÁNA pro území uvedené v záhlaví. Smogová…
pátek, 03 únor 2017 14:25
Vydáno: čtvrtek 02.02.2017, 06:38 SEČ (05:38 UTC) Pro území: Zlínský kraj    Pro území uvedené v záhlaví VYHLAŠUJEME SMOGOVOU SITUACI z důvodu vysokých koncentrací suspendovaných částic PM10. Smogová situace nastala…
čtvrtek, 02 únor 2017 09:07
Vydáno: pátek 27.01.2017, 11:47 SEČ (10:47 UTC) Pro území: Zlínský kraj  SMOGOVÁ SITUACE vyhlášená z důvodů vysokých koncentrací suspendovaných částic PM10 byla ODVOLÁNA pro území uvedené v záhlaví. Smogová situace…
pátek, 27 leden 2017 16:21
Na obecním úřadu je možno nahlédnout do dokumentace : Posuzování vlivů na životní prostředí - záměr "Modernizace a elektrizace trati Otrokovice-Vizovice" Nahlédnou lze v Pondělí a ve středu  od 7:00…
úterý, 24 leden 2017 14:54
  Vydáno: úterý 24.01.2017, 05:13 SEČ (04:13 UTC) Pro území: Zlínský kraj    Pro území uvedené v záhlaví VYHLAŠUJEME SMOGOVOU SITUACI z důvodu vysokých koncentrací suspendovaných částic PM10. Smogová situace…
úterý, 24 leden 2017 09:31
Vydáno: pondělí 23.01.2017, 05:04 SEČ (04:04 UTC) Pro území: Zlínský kraj    SMOGOVÁ SITUACE vyhlášená z důvodů vysokých koncentrací suspendovaných částic PM10 byla ODVOLÁNA pro území uvedené v záhlaví. Smogová…
pondělí, 23 leden 2017 09:01